rangerovers.pub
The only place for a coil spring is up Zebedee's arse.
Member
offline
65 posts
Oct 11 2020
26 October 2020 - 16:10

Well I'm thinking tester is an idiot lol, said there should be height adjuster for headlights and woudnt have it there set with suspension said there was motors in lights I said they were for wipers he said car had none and there clearly there and working, then couldn't open fuel flap because car was running broke cover for seatbelt and broke interior driver door handle checked everything else and said car was good and emissions really good but aborted test because couldn't test handbrake on rollers when I clearly told him you went ment to lol

25 October 2020 - 15:30

A few months ago I had undertrsys so I went to fit them, there was no holes so I cabled tied them in place and bonded with fibreglass with intention of using bolts etc but forgot to go back to it and I have MOT tomorrow my question is if there secure and defiantly not moving or likely to cone adrift will they be MOT failure

22 October 2020 - 15:37

When fixing passengers side blend motor earlier and refitting airbag the blue cable pulled out of the red plug, I didn't notice and started car, its all reconnected now but I have a hard airbag fault on dash and I can see SRS light pulsing, when you start the car the light goes out for split second then back on hardly quick enough to notice its off, I'm wondering is it there until error cleared with diagnostics or is it likely there is still a fault

21 October 2020 - 20:23

I'm trying to sort reverse light issue but car getting MOT on Monday if I havnt sorted issue by then and remove reverse light bulbs I know it won't fail for them not working but is thevbulb out warnings on dashboard a failure for reverse bulbs?

11 October 2020 - 21:51

hey ive had this issue for a while and asked on a few forums but nobody know, the main issues are the car displays nothing at all on dash for gears but if i select hi or lo it will display hi then low then select neutral then it goes blank as a result of that the car will start in any gear but unless started in park or neutral then its in limp mode and hardly moves, also i am getting reverse light on and rear wipers if wipers selected in park, reverse, 3 and 2, the led next to selected gear is always correct and the car will hold in 1 if 1 selected same with 2 (will go from 1 to 2) and 3 (1, 2 then 3) and if in drive it will accelerate properly, reverse and kickdown work properly and park holds car and neutral it will creep depending on if on slope or not.
so the gearbox apears to be fully working but im not sure what lights and dash issue are becm or xyz or cabling

13 October 2020 - 21:18

My hevac book symbol is on and after testing everything the passengers side is cols only so I'm assuming that's motor near passengers airbag do it got me wondering can it be done without removing dash and just the airbag?